Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Contact
    Hoe gratis lid worden?
    Activiteiten melden
   

Medewerkers contacteren

  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Job-blad
    Immo
   

Ontspanning

 

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Info van de vereniging

Cultuur

 

Jeugd

 

Sport

ArtfriendsBestand:    Cultuur Indeling:    Amateurs kunstenaars
       
Voorzitter:    LilianeDe Koninck Secretaris:    Magda Racquet
Boterbloemstraat 30 Keienberg 100
1850 Grimbergen 1850 Grimbergen
tel: 02 251 38 09 Gsm 0473 240 403
li.von@skynet.be

Info

ARTFRIENDS: een groep kunstenaars uit Grimbergen, Vilvoorde en omgeving die actief is in diverse kunstdisciplines: schilderen, aquarel, beeldhouwen, keramiek, multimedia en fotografie.

De kracht van de groep wordt gevormd door de brede artistieke waaier, geassocieerd met de uiteenlopende beroepsactiviteiten, karakters en leeftijden. Het zijn echte ”amateurkunstenaars”, ”liefhebbers-kunstvrienden”, vandaar ARTFRIENDS

Jaar na jaar laten ze het publiek kennis maken met bekende en minder bekende kunstvormen.

Tot vorig jaar was het Ruiterijcomplex in het Park Drie Fonteinen te Vilvoorde de vaste locatie voor de jaarlijkse groepstentoonstelling in de maand maart en werden kunstwerken gecreëerd rond een algemeen thema waaronder Eros en Thanatos, I colori della musica, The city, ...

Anno 2013 gooien de kunstenaars het over een andere boeg. Een eerste tentoonstelling zal van 22 februari tot 3 maart plaatsvinden in de galerie ”De Heerlijkheid” gelegen in het centrum van Vilvoorde.

De exposanten zullen via een reeks hedendaagse schilderijen, aquarellen, foto?s en keramiek een eigen thema uitwerken. Welke onderwerpen de kunstenaars aanspreken blijft een geheim, maar de toeschouwer mag gegarandeerd een verrassend en boeiend palet aan resultaten verwachten.

Tijdens de vernissage wordt de tentoonstelling op boeiende wijze ingeleid door Guido Verhaeghe, ere-directeur aan de Portaelsschool voor beeldende kunsten te Vilvoorde.
 
In het najaar wordt een tweede tentoonstelling georganiseerd in het cultuurcentrum ”De Camme” te Perk. De kunstschilders Yolande Mostrey en Evarist Uyttenhove, beiden inwoners van Steenokkerzeel, krijgen dan de gelegenheid als gastkunstenaar tentoon te stellen. Als gastspreker verwelkomen we Monika Macken, echtgenote van de alom bekende schrijver Ward Ruyslinck waarmee ze samen de brievenroman ”De speeltuin” publiceerde.

Voor meer informatie: www.artfriends.be
 

 
Website www.artfriends-kunst.be

     


 
 
 
   

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft