Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Contact
    Hoe gratis lid worden?
    Activiteiten melden
   

Medewerkers contacteren

  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Job-blad
    Immo
   

Ontspanning

 

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Info van de vereniging

Cultuur

 

Jeugd

 

Sport

FC BorghtBestand:    Sport Indeling:    voetbal
       
Voorzitter:    Peter Robberechts Secretaris:    Hans Robberechts
0478/626534 0475/488060

Info De geboorte van FC Borght

Door de malaise bij KFC EBS groeide er bij een aantal mensen het verlangen om terug voetbal in de Borgt te krijgen. Op het einde van het seizoen 2005-2006 besloten we met een aantal ex-Borgt spelers om onze ideeën eens op tafel te leggen, en in november 2006 vond onze oprichtingsvergadering plaats! Met veel enthousiasme begonnen we, geen idee wat ons allemaal te wachten stond, geen enkele ervaring in het runnen van een voetbalclub en alle problemen vandien... Gelukkig konden we al snel rekenen op de steun van enkele oude getrouwen, die ons met raad en daad bijstonden. Eind april kregen we van de KBVB, na eindeloze contacten en veelvuldig met de handen in het haar gezeten te hebben, eindelijk ons stamnummer, 9501!!!

FC Borght kon van start gaan in de competitie 2007-2008...
Eindelijk konden we echt aan de slag, half april werd ons eerste Spaghetti-festijn een groot succes, met dank aan de weergoden! In mei vond de allereerste Partena Penalty-Cup plaats, een originele organisatie die eveneens op veel meeval kon rekenen!
Vooral het enthousiasme van alle aanwezigen werkte aanstekelijk en was voor ons een hart onder de riem!
Maar om aan de competitie te kunnen beginnen, zijn natuurlijk ook spelers nodig, en iedereen die het wereld een beetje kent, kan zich voorstellen dat dit voor een nieuwe club tegenwoordig geen sinecure is om, zonder financiële middelen, uit het niets een valabel elftal uit de grond te stampen.

Volgens de reglementen van de KBVB moet er ook minstens 1 jeugdploeg ingeschreven worden. Dit was een probleem, vermits we niet gauw gauw een ploegje wilden bijeen rapen om dan de mist in te gaan. Gelukkig bracht een samenwerkingsakkoord met KSC Grimbergen hier de oplossing. Tijdens ons 1ste seizoen stellen zij ons een scholierenploeg ‘ter beschikking’, de bedoeling is dat deze samenwerking daarna verder wordt uitgediept.
 
Website www.fcborght.be

     


 
 
 
   

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft