Home

  Doelstelling
    Onze doelstelling
    Wat doen we voor jou?
  Contact
    Hoe gratis lid worden?
    Activiteiten melden
   

Medewerkers contacteren

  Vereniging & activiteiten
    Activiteiten
    Cultureel & vrije tijd
    Sport
    Jeugd
   

Alle verenigingen

  Historiek  van
    Beigem
    Borgt
    Humbeek
    Grimbergen
    Strombeek-Bever
    Kunstenaars
    Andere
  Grimbergse links
    Sponsors
    Verenigingen
   

Bedrijvengids

  Info links
    Wachtdiensten
    Hulpdiensten
    Andere
  Varia
    Job-blad
    Immo
   

Ontspanning

 

 

 

 

Administrator

Paswoord:

 
 

 
 

Info van de vereniging

Cultuur

 

Jeugd

 

Sport

Chiro Verbrande BrugBestand:    Jeugd Indeling:    Chiro
       
Voorzitter:    Stefanie Van Roy Secretaris:   
Vaartstraat 79
1850 Grimbergen
0496 03 49 68

Info Wie zijn we? We zijn nog een vrij jonge chiro. Wel al meer als 10 jaar op de teller, en daar doen we er nog elk jaar 1tje bij. Voorlopig zijn we nog niet zo groot, maar we blijven groeien. We zijn een toffe groep die zich volledig geeft om er ’s zondags iets plezant van te maken.

Wat doen we? We hebben niet elke zondag vergadering, eerder meestal tweewekelijks. Je kan het terugvinden in de agenda. We hebben elk jaar een weekend op het menu en sluiten het jaar af met wat speciale vergaderingen. Elke zomer hebben we een heus chirobivak, dat doorgaat in de 1e 2 weken van juli. Iets dat je zeker niet mag missen, vraag het maar aan onze leden.

Waar vind je ons? Je kan onze lokalen terugvinden in Grimbergen. In het gehuchtje Verbrande Brug, dichtbij de kerk en de school in de Heienbeekstraat.

Wil je graag komen? De eerste keer kan je gratis naar de chiro komen om eens te kijken of het je bevalt. Valt het goed mee en je wilt blijven komen, dan noteren we jouw gegevens om je in te schrijven. Het lidgeld bedraagt 15 euro voor een volledig jaar.

Wat is onze chirokledij? Een echt chirolid draagt de chirokleren (bruin short of rok en rode t-shirt) die te koop zijn in de Banier. Dit zijn de ideale speelkleren en ze zijn erop voorzien om tegen een stootje te kunnen. Onze chiro biedt ook een eigen t-shirt aan, ter vervanging van de rode t-shirt. Deze draagt onze logo en is gemaakt in onze chirokleuren (blauw en oranje). Je kan hem kopen bij de leiding voor 10 euro.

Reglement van onze chiro reglement-van-chiro-verbrande-brug.doc Het bevat een hoop zaken die wij belangrijk vinden in onze chiro, maar langs de andere kant staan er een hoop zaken niet in, omdat we die vanzelfsprekend achten …Hopelijk mogen we jou ook binnenkort verwelkomen in onze chiro.
 
Website www.chiroverbrandebrug.be

     


 
 
 
   

Copyright © 1999-2018 Grimbergen Leeft